Pēdējais pusotrs gads neapšaubāmi ir atstājis sekas visā pasaulē. Pandēmija ir ietekmējusi gan pasaules ekonomiku, gan cilvēku ikdienas gaitas. Taču ir cilvēki, kuri spēj nepadoties un, spītējot pandēmijai, mērķtiecīgi iekaro savus sapņus.

Šis ir stāsts par fitnesa treneri un spēka trīscīņnieku Ediju Gabrielu Naumani. Pavisam nesen Edijs atgriezās no dzīves Vācijā, lai Latvijā īstenotu domu par savu sapņu biznesu un atvērtu fitnesa studiju.

Sākoties Covid-19 pandēmijai, Edijs dzīvoja un strādāja Vācijā. Taču brīdī, kad visa pasaule apstājās, viņš saprata, ka dosies šo laiku pavadīt Latvijā, kopā ar saviem mīļajiem. Kamēr viss bija ciet, viņš cītīgi trenējās mājās, cerot, ka drīzumā pandēmijai būs beigas. Taču saprotot, ka nekas nemainās, Edijs nolēma rīkoties un sāka darboties kā privātais treneris. Nepagāja ilgs laiks, un Edijs īstenoja sen lolotu sapni – pašam sava fitnesa studija, kur katram cilvēkam ir iespēja trenēties kā īstam profesionālim. Savā fitnesa studijā viņš vēlas radīt kopienas sajūtu, lai katrs klients šeit justos ērti un mājīgi.

Edijs uzsver, ka cilvēkiem vajag iemācīties iemīlēt sevi. Ne tikai sportā, bet arī dzīvē. Viņš vēlas šo sajūtu un vēlmi nodot saviem klientiem. Parādīt to, cik viegli ir par sevi rūpēties un kā tas var izmainīt katra cilvēka ikdienu. Nesalīdzināt sevi ar citiem, bet ar sevi, kāds tu biji vakar un kāds tu vari būt rīt!

Dokumentālo īsfilmu iespējams noskatīties arī Youtube platformā!

''Ārpus rāmjiem!'' ir TVNET veidots dokumentālo īsfilmu cikls, kurā tiek atspoguļoti dažādu cilvēku neparasti hobiji un aizraušanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp