Bertāns, visticamāk, tuvākajā laikā laukumā neatgriezīsies

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Montrezls Harels un Dāvis Bertāns
Montrezls Harels un Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns potītes traumas dēļ, visticamāk, tuvākajā laikā laukumā neatgriezīsies, paziņojis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Vess Anselds juniors.

Bertāns traumu guva pagājušajā pirmdienā spēlē pret Atlantas "Hawks". Cenšoties triekt bumbu grozā pāri pretiniekam, viņš neveiksmīgi piezemējās un sastiepa potīti.

Pagājušajā trešdienā "Wizards" galvenais treneris norādīja, ka Bertāna atgriešanās laukumā notiks ne ātrāk kā pēc nedēļas. Latvijas basketbolists traumas dēļ izlaidis trīs spēles pēc kārtas.

"Wizards" svētdien pārspēja NBA čempionvienību Milvoki "Bucks", izcīnot šosezon septīto uzvaru 10 spēlēs, kas Vašingtonas komandai patlaban ļauj ieņemt ceturto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā.

Anselds juniors pēc uzvaras pār "Bucks" atklāja, ka Bertāna statuss ir "kuru katru nedēļu", līdz ar to noprotams, ka Latvijas basketbolista atgriešanās laukumā drīzumā nav gaidāma.

"Wizards" komandai šonedēļ ir paredzētas vēl divas spēles - 11. novembrī pret Klīvlendas "Cavaliers" un 14. novembrī pret Orlando "Magic".

Bertāns šosezon septiņās spēlēs vidēji laukumā pavadījis 16,9 minūtes un guvis 6,1 punktu. Divās no septiņām spēlēm viņš palika bez punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu