Video ⟩ Girgensonam ar "Sabres" turpinās zaudējumu sērija

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bufalo "Sabres" komanda, kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, pirmdien piedzīvoja piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 3:5 (0:1, 1:2, 2:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals" komandai, kas pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Girgensons nospēlēja 13 minūtes un 39 sekundes (2:05 vairākumā un 1:08 mazākumā), izpildīja divus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un lietderības koeficientu -1.

"Sabres" labā vārtus guva kanādieši Kodijs Īkins un Kolins Millers, kā arī amerikānis Anderss Bjorks.

Uzvarētājiem divus vārtus guva amerikānis Toms Vilsons, bet "Capitals" zvaigzne krievs Aleksandrs Ovečkins izcēlās ar precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm (1+2).

Ovečkins guva 11. vārtus šosezon un 741. karjerā, panākot NHL vēsturē ceturto labāko snaiperi amerikāni Bretu Hallu. Vadošais trijnieks joprojām ir kanādieši Veins Greckis (894) un Gordijs Hovs (801), kā arī čehs Jaromīrs Jāgrs (766).

"Sabres" ar 12 punktiem 12 spēlēs ieņem piekto vietu Atlantijas divīzijā, tikmēr "Capitals" ar 16 punktiem 12 mačos atrodas trešajā pozīcijā Metropolitēna divīzijā.

27 gadus vecais Girgensons šosezon 12 mačos guvis trīs vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu