Latvijas izlases vārtsargs Punnenovs atstās "Tigers" komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Ivars Punnenovs pēc sezonas beigām pametīs Šveices augstākās līgas (NL) komandu Langnavas "Tigers", atsaucoties uz kluba sporta direktora Marka Aihmana teikto, ziņo portāls "Watson.ch".

27 gadus vecajam Punnenovam pēc šīs sezonas beigām noslēgsies līgums ar "Tigers" vienību un viņš dosies prom.

Punnenovs "Tigers" rindas papildināja 2015. gadā pēc tam, kad viņa tobrīd pārstāvētā Rapersvīles-Jonas "Lakers" zaudēja vietu augstākajā līgā. Punnenovs "Jona Lakers" kluba sistēmā bija kopš 2012. gada, bet pēdējās divas sezonas viņš regulāri spēlēja NL turnīrā.

Latvijas vārtsargs šajā sezonā laukumā devies 11 mačos, kuros vidēji ielaidis 3,50 ripas un atvairījis 91,19% metienu. Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šajā sezonā Punnenovs saskāries ar vairākām traumām.

Portāls "Watson.ch" kā nākamās potenciālās pieturvietas viņa karjerā min "Lugano" un "Lausanne" vienības, savukārt Cīrihes "Lions" neesot ieinteresēta pēc Punnenova pakalpojumiem.

Punnenovs bija Latvijas izlases pirmais vārtsargs šovasar notikušajā 2022. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, palīdzot valstsvienībai izcīnīt ceļazīmi uz Pekinu. Viņš pārstāvējis Latviju divos pasaules čempionātos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu