Morozs ar čempioni RFS vienojies par līguma pagarināšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Morozs
Viktors Morozs Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas čempionvienības futbolā galvenais treneris Viktors Morozs vienojies ar klubu par līguma pagarināšanu vēl uz divām sezonām, otrdien savā "Twitter" kontā ziņo klubs.

Morozs par RFS galveno treneri kļuva 2020. gada februārī, līdz tam kopš 2019. gada decembra viņš klubā bija galvenā trenera Valda Dambrauska asistents.

"Esam vienojušies ar galveno treneri Morozu par sadarbības turpināšanu uz vēl divām sezonām," vēsta ieraksts RFS "Twitter" kontā.

Moroza vadībā RFS 2020. gadā ieņēma otro vietu Latvijas čempionātā, bet šogad virs galvas cēla gan Latvijas čempionu trofeju, gan Latvijas kausu.

41 gadu vecais Morozs pirms RFS divarpus gadus vadīja "Daugavpili", palīdzot tai atgriezties virslīgā.

Morozs trenera darbu uzsāka "Skonto" akadēmijā, kur strādāja par Tamaza Pertijas palīgu, bet 2017. gadā kļuva par pirmajā līgā spēlējošās RTU/"Skonto Academy" galveno treneri. Gada otrajā pusē viņš tika apstiprināts "Daugavpils" vienības galvenā trenera amatā.

Morozs ir bijušais Latvijas valstsvienības spēlētājs, kurš paguvis uzspēlēt gan Latvijā, gan ārzemēs. Viņš lielākoties spēlētāja karjeru aizvadīja "Skonto" kreklā, kā arī pārstāvēja Sofijas CSKA, Nikosijas "PAEEK" un "Geroskipou" vienības. Bijušais pussargs nedaudz spēlēja arī Jūrmalas "Spartaks", "Valmieras" un Novopolockas "Naftan" komandās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu