LHF jaunais ģenerālsekretārs Pļāvējs: Man jāspēj veiksmīgi noturēt uzņemto kursu (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Pļāvējs
Roberts Pļāvējs Foto: Publicitātes foto

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) jaunais ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs, stājoties amatā, vēlas veiksmīgi noturēt organizācijas uzņemto kursu un novest līdz galam iesāktās lietas.

Pļāvējs LHF ģenerālsekretāra amatā nomainīja Viesturu Koziolu. 

"Jāņem vērā, ka darbus sāku nevis sezonas sagatavošanās posmā, bet brīdī, kad tā jau uzņēmusi augstus apgriezienus. Kā jau zināt, šodien sākusies izlašu pauze un piecām izlasēm vienlaicīgi norisinās treniņnometnes un turnīri dažādās pasaules malās. Pirmkārt, man ir jāspēj veiksmīgi noturēt uzņemto kursu un iesāktās lietas, bet, protams, jādomā arī par turpmāko attīstību," LHF mājas lapā citēts Pļāvējs. "Lai to veiksmīgi darītu, vēlos vairāk izzināt, precīzāk izprast, kas notiek iekšienē. Tādēļ daļu laika veltīšu komunikācijai ar federācijas komisijām, komitejām, klubiem un mūsu biedriem, lai uzklausītu viedokļus, un, izejot no tā, ķeršos pie attiecīgajiem darbiem. Šobrīd jādomā arī par to, kā būt Covid-19 pandēmijas radītajos apstākļos, kā nodarbināt bērnus, kā piesaistīt papildu finansējumu un uzturēt hokeju tonusā."

Pļāvējs strādāja par mārketinga direktoru šogad Rīgā notikušajā pasaules čempionātā un olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

"Pasaules čempionāts hokejā bija neaizmirstama pieredze visiem, kas kaut mazākajā veidā bija iesaistīti pasākuma organizēšanā. Es domāju, ka kopīgiem spēkiem mēs pierādījām pasaulei, ka mazā Latvija spējīga ne tikai noorganizēt tika augsta mēroga sporta pasākumu pandēmijas ēnā, bet bijām spējīgi to izdarīt tik īsā laika posmā," norāda Pļāvējs. "Sagatavošanās posmā saskārāmies ar tik daudziem izaicinājumiem..."

Viņš ir viens no Entuziastu hokeja līgas (EHL) dibinātājiem un strādājis LHF par mārketinga direktoru un projektu menedžeri.

Pļāvējs uzskata, ka viens no lielākajiem izaicinājumiem Covid-19 pandēmijas laikā hokejā ir rast veidu, kā maksimāli mazināt potenciāli negatīvo ietekmi uz sportu un augstiem sasniegumiem nākotnē, tajā pašā laikā neradot draudus visu veselībai.

"Viena no šīs problēmas šķautnēm ir bērnu un jauniešu hokejs un iespēja ar to nodarboties, kas pie šobrīd valdošās epidemioloģiskās situācijas ir sarežģīts jautājums. Te nav vienas pareizās formulas, un šis arī būs viens no lielajiem izaicinājumiem man šajā amatā. Protams, pandēmija nes arī citus izaicinājumus – finansējuma samazinājumu, citu pozīciju izdevumu palielināšanos, bet esmu pārliecināts, ka kopīgiem spēkiem spēsim rast konstruktīvus risinājumus," sacīja jaunais LHF ģenerālsekretārs. 

Viņā priekšgājējs Koziols septembrī tika ievēlēts par vienu no 14 Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Padomes locekļiem. Ģenerālsekretāra amatu viņš nolēma atstāt, lai pilnībā koncentrētos darbam IIHF. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu