Video ⟩ Porziņģim teicams sniegums, taču uzvarai ar to nepietiek

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis trešdien spēlēja rezultatīvi un sakrāja "double-double", taču Dalasas "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 107:117 piekāpās Čikāgas "Bulls", līdz ar to Dalasai pārtrūka trīs uzvaru sērija.

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, guva 22 punktus (2p. 7/13, 3p. 2/3, soda metieni 2/2), izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, atdeva rezultatīvu piespēli un pieļāva vienu kļūdu.

Gan gūtajos punktos, gan izcīnītajās atlēkušajās bumbās Porziņģim šie ir labākie rādītāji šosezon sešās aizvadītajās spēlēs.

"Mavericks" rindās 21 punktu guva Tims Hārdevejs juniors, bet Luka Dončičs atzīmējās ar 20 punktiem, 10 rezultatīvām piespēlēm un astoņām pie groziem savāktām bumbām.

"Bulls" sastāvā 23 punktus guva Zeks Lavīns, 21 iemeta Lonzo Bols, bet Nikola Vučevičs pievienoja 18 punktus un 10 izcīnītas atlēkušās bumbas.

Spēles pirmajā pusē bija līdzvērtīga cīņa. Otrajā ceturtdaļā "Mavericks" uz brīdi ieguva septiņu punktu pārsvaru (46:39), taču līdz puslaika pārtraukumam komandas jau bija mainītās lomās - 61:54 par labu "Bulls".

Mača otrajā daļā "Bulls" pārliecinoši noturēja vadības grožus un ieguva pat 17 punktu pārsvaru.

"Mavericks" ar septiņām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

"Bulls" ar bilanci 8-3 ir Austrumu konferences līdervienība. Tikpat uzvaru un tikpat zaudējumu ir arī Dāvja Bertāna pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards", kas kopvērtējuma tabulā Austrumos ieņem otro vietu.

"Wizards" trešdien izbraukumā ar 97:94 uzveica Klīvlendas "Cavaliers", izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Uzvarētāju sastāvā Montrezls Harels guva 24 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, 22 punktus pievienoja Kails Kuzma (3p. 6/9).

"Cavaliers" rindās ar 20 punktiem rezultatīvākais bija spānis Rikijs Rubio, pa 19 pievienoja Dariuss Garlands un Evans Moblijs.

Bertāns potītes traumas dēļ izlaida ceturto spēli pēc kārtas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu