Video ⟩ "Maple Leafs" izcīna "sauso" uzvaru NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Džeks Kempbels trešdien atvairīja 36 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, aplīdzot savai vienībai viesos ar 3:0 (00:1:0, 2:0) pieveikt Filadelfijas "Flyers" komandu.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders, bet vēl viens precīzs raidījums čeha Ondržeja Kašes kontā.

Zīmīgi, ka pēdējo reizi Toronto vienība nevienus vārtus Filadelfijā nebija zaudējusi tālajā 2002.gadā, kad "Maple Leafs" vārtus vēl sargāja Eds Belfūrs.

Citā trešdienas mačā pie trim rezultativitātes punktiem tika šveicietis Kevins Fiala, ar gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzot Minesotas "Wild" ar 5:2 (2:1, 3:0, 0:1) pārspēt pastarīti Arizonas "Coyotes".

Vārtiem uzvarētāju labā guva arī Jūels Ēriksons Eks, Dmitrijs Kuļikovs, Kirils Kaprizovs un Markuss Folinjo, bet "Coyotes" sastāvā ar trāpīgiem raidījumiem atzīmējās Andrū Lads un Šeins Gostisbērs.

Pēdējā trešdienas NHL mačā Dalasas "Stars" savā laukumā ar 2:4 (0:1, 1:2, 1:1) piekāpās Nešvilas "Predators". Uzvarētāju sastāvā ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Taners Ženo, tāpat precīzi meta Mets Dušēns, Koltons Sisonss un Raiens Džohansens. Mājinieku sastāvā gūti vārti somiem Rūpem Hincam un Miro Heiskanenam.

NHL Rietumu konferences līderi ar 11 spsēlēs izcīnītiem 18 punktiem ir Edmontonas "Oilers", bet "Wild" pēc panākuma ar 18 punktiem 12 mačos pakāpušies uz otro vietu. "Predators" ar 15 punktiem 13 spēlēs ir astotie, "Stars" 12 mačos ir desmit punkti un 12.pozīcija, bet "Coyotes" ar trīs punktiem ir pēdējā 16.vietā.

Tikmēr Austrumu konferences līderi ar 21 punktu 13 mačos ir Floridas "Panthers", "Maple Leafs" ar "Oilers" 17 punktiem 14 spēlēs ieņem ceturto vietu, bet "Flyers" vienība ar 14 punktiem 11 mačos ierindojas devītajā vietā 16 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu