Cipulis/Kleinbergs Eiropas kausa sacensībās izcīna ceturto vietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Viesturs Lācis / bobslejs.lv

Latvijas bobsleja pilots Emīls Cipulis ar stūmēju Ivo Danu Kleinbergu ceturtdien Lillehammerē notiekošajās Eiropas kausa sacensībās bobslejā divniekiem izcīnīja ceturto vietu, bet pilota Dāvja Kaufmaņa un stūmēja Edgara Nemmes ekipāža ierindojās sestajā pozīcijā.

Divu braucienu summā ātrākā bija čehu pilota Adama Dobeša ekipāža, kurai Cipuļa divnieks piekāpās 0,31 sekundi, bet Kaufmaņa 39 sekundes simtdaļas.

Otro vietu izcīnīja Šveices divnieks ar pilotu Sedriku Folladoru, piekāpjoties uzvarētājiem 0,17 sekundes, savukārt labāko trijnieku noslēdza Šveices pilota Mihaels Konens, atpaliekot par 26 sekundes simtdaļām.

Abos braucienos ātrāko startu uzrādīja Cipuļa ekipāža. Kaufmaņa divnieks pirmajā braucienā startā uzrādīja tādu pašu laiku kā otrs Latvijas divnieks, bet otrajā braucienā uzrādīja trešo labāko laiku.

Piektdien Lillehammerē tiks aizvadītas skeletona sacensības vīriešiem un sievietēm, kā arī vēl vienas sacensības bobslejā divniekiem. Sestdien paredzēti starti skeletonistiem un bobsleja četriniekiem.

Eiropas kauss bobslejā ir otrā līmeņa sacensības aiz Pasaules kausa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu