Video ⟩ Gobēram un Tērneram piespriests sods par saķeršanos NBA mačā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piektdien paziņoja, ka sodīs četrus spēlētājus, kuri iesaistījās kautiņā spēlē starp Indiānas "Pacers" un Jūtas "Jazz".

Lielāko sodu 35 tūkstošu dolāru (30,6 tūkstoši eiro) apmērā saņems Jūtas komandas spēlētājs Rūdijs Gobērs par kautiņa uzsākšanu apmēram četras minūtes pirms spēles beigām, bet otrs lielākais sods 25 tūkstošu dolāru (21,8 tūkstoši eiro) apmērā tika piespriests Mailsam Tērneram, kurš uzreiz atbildēja Gobēra provokācijām.

Savukārt "Jazz" spēlētāji Donovans Mičels un Džo Inglss arī tika pie sodiem par iesaistīšanos epizodē, nopelnot attiecīgi 30 tūkstošu dolāru (26,2 tūkstoši eiro) un 20 tūkstošu dolāru (17,5 tūkstoši eiro) liela soda.

Jau ziņots, ka kautiņš aizsākās, kad Tērners bloķēja Gobēra metienu lēcienā un francūzis, kurš ne pirmo reizi ir apliecinājis, ka neizvēlas līdzekļus, norāva Tērneru zemē. Pēc tam Tērners pagrūda Gobēru, un Gobērs atbildēja, iekļaujot Tērneru savos apskāvienos. Pēc tam iesaistījās arī Mičels un Inglss, kurš pagrūda tiesnesi.

Visi četri spēlētāji tika izraidīti no spēles.

NBA paziņojumā arī teikts, ka Mičels sodīts par strīda saasināšanu, verbāli aizskarot pretinieku laukumā, bet Inglsam pienācās sods par "nepiemērotu kontaktu ar tiesnesi".

Piektdienas paziņojumā arī teikts, ka ar 15 tūkstošu dolāru (13,1 tūkstotis eiro) sodu par nepiedienīgu žestu mačā pret Filadelfijas "76ers" sodīts Toronto "Raptors" spēlētājs Freds Vanvlīts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu