Video ⟩ "Wizards" turpina uzvarēt un nostiprinās konferences līderpozīcijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vašingtonas "Wizards", joprojām spēlējot bez Dāvja Bertāna, sestdien svinēja ceturto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačos.

ASV galvaspilsētas klubs izbraukumā ar rezultātu 104:92 (28:18, 22:19, 32:22, 22:33) pieveica Orlando "Magic".

Bertāns kreisās kājas potītes sastiepuma dēļ nav spēlējis kopš 2. novembra un izlaidis piecus mačus pēc kārtas, taču tuvākajās spēlēs viņš varētu atgriezties laukumā. Ģimenes apstākļu dēļ sestdien nespēlēja arī Bredlijs Bīls, kuram mūžībā devusies vecmamma.

"Wizards" vienībai 23 punktus guva, 11 bumbas zem groziem izcīnīja un sešas rezultatīvas piespēles atdeva Spensers Dinvidijs, 20 punkti, septiņas rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem bija Montrezlam Herelam, bet 17 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Kails Kuzma.

Viesi realizēja 50% metienu no spēles - Vašingtonas basketbolisti uzvarējuši visās četrās cīņās, kurās grozā raidījuši vairāk nekā pusi metienu. Tāpat "Wizards" uzvarējusi septiņās no deviņām spēlēm, kurās guvusi vairāk par 100 punktiem, bet "Magic" basketbolisti zaudējuši visos septiņos mačos, kuros nav sasnieguši šo robežu.

Orlando vienībā ar 22 punktiem rezultatīvākais bija Kouls Entonijs, bet 14 punkti, 17 atlēkušās bumbas un trīs bloķēti metieni bija Mo Bambam.

"Wizards" ar deviņām uzvarām 12 mačos ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē. Šāda bilance sezonas sākumā Vašingtonas vienībai ir pirmo reizi kopš 2014.gada. Iepriekšējās sezonas pirmajās 12 spēlēs "Wizards" izcīnīja trīs uzvaras un cieta deviņus zaudējumus.

"Magic" ar trīs uzvarām 13 mačos ir pēdējā starp 15 Austrumu konferences vienībām.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā cīnīsies ar Ņūorleānas "Pelicans".

Šosezon NBA pamatturnīrā katra komanda aizvada 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu