Rīgas "Dinamo" no izlašu pārtraukuma atgriežas ar maču pret Bukarta komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien, atgriežoties no izlašu pārtraukuma, savā laukumā uzņems Vladivostokas "Admiral".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to pārraidīs kanāls "3 Sport Open HD".

"Admiral" komandu pārstāv latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts, bet pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka viņam varētu pievienoties arī Miks Indrašis un vienības stūri pārņemt Leonīds Tambijevs. Pagaidām gan Latvijas pārstāvniecība komandā nav palielinājusies.

Mājas spēļu sērijas noslēgumā "Dinamo" 18.novembrī krustos nūjas ar Kazaņas "Ak Bars". Šo sēriju rīdzinieki sāka sekmīgi (4:5 zaudējums "bullīšos" Sanktpēterburgas SKA un 4:1 uzvara pār Maskavas "Dinamo"), bet turpinājumā tika piedzīvotas divas neveiksmes (0:3 pret "Soči" un 1:4 pret Helsinku "Jokerit").

"Admiral" nesen bija sešu zaudējumu sērijā, kuru pārtraucēja iepriekšējā cīņā, 7.novembrī viesos ar rezultātu 1:0 pēcspēles metienu sērijā pārspējot Indraša iepriekš pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz".

Rīgas "Dinamo" ar 23 punktiem 26 spēlēs atrodas desmitajā pozīcijā Rietumu konferencē, bet pirmais astoņnieks ir jau septiņu punktu attālumā. "Amiral" ar 17 punktiem 27 dueļos ir 11. Austrumu konferencē.

Abas komandas KHL spēkojušās 14 reizes, no kurām deviņās uzvarējusi "Dinamo" komanda. "Admiral" iepriekšējā sezonā KHL nespēlēja. Šīs sezonas pirmajā savstarpējā spēlē Vladivostokā ar 2:1 uzvarēja Rīgas hokejisti, izšķirošos vārtus divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Oskaram Cibuļskim.

Izlašu pārtraukumā Rīgas kluba rindas papildināja pieredzējušais vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, uzbrucējs Metjū Lorito un centra uzbrucējs Klāvs Veinbergs. Toties tika pārtraukts līgums ar vārtsargu Mateju Mahovski.

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu