"Wizards" turpina uzvaru gājienu bez Bertāna ierindā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Dāvim Bertānam turpinot atlabt no traumas, Vašingtonas "Wizards" komanda pirmdien izcīnīja šosezon kārtējo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā.

"Wizards" mājās ar rezultātu 105:100 uzveica vienu no līgas vājākajām komandām Ņūorleānas "Pelicans", izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

Mača gaitā "Wizards" atspēlēja 19 punktu starpību un izcīnīja šosezon 10. uzvaru 13 spēlēs, kas dod pirmo vietu Austrumu konferencē.

"Wizards" komandai šis ir labākais sezonas starts kopš 1974./75. gada sezonas, kad Vašingtonas vienība, kuras nosaukums tolaik bija "Bullets", ievadā izcīnīja 11 uzvaras 13 mačos.

Bertāns potītes traumas dēļ izlaida sesto maču pēc kārtas. Savukārt saistībā ar vecmammas nāvi otro spēli pēc kārtas nespēlēja "Wizards" līderis Bredlijs Bīls.

Uzvarētāju labā Spensers Dinvidijs guva 27 punktus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, 18 punktus pievienoja Kentaviuss Kaldvels-Pops, 15 iemeta Montrezls Harels, 12 punkti Ārona Hlideja kontā, bet Deni Avdija atzīmējās ar 11 punktiem un 10 izcīnītām atlēkušajām bumbām.

"Pelicans" sastāvā Brendons Ingrems guva 31 punktu, bet lietuvietis Jons Valančūns izcēlās ar 16 punktiem un deviņām pie groziem izcīnītām bumbām.

Ņūorleānas komanda ar divām uzvarām 15 spēlēs patlaban ieņem pirmspēdējo jeb 14. vietu Rietumu konferencē.

Šosezon pēdas traumas dēļ vēl nevienā mačā nav piedalījies "Pelicans" jaunā zvaigzne Zaions Viljamsons.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu