Video ⟩ Dalasa uz nenoteiktu laiku zaudē Dončiču (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Savainojumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē pagājušajā naktī pēc Latvijas laika iedzīvojās Dalasas "Mavericks" komandas līderis Luka Dončičs.

Mačā pret Denveras "Nuggets" komandu Dončičs 44 sekundes pirms spēles beigām iedzīvojās kreisās potītes savainojumā. Tas notika savā laukuma pusē, kad uz viņa kājas pēc caurgājiena piezemējās Ostins Riverss.

Nesagaidot spēles beigas, Dončičs komandas personāla pavadībā atstāja laukumu. 

"Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids pēc spēles pauda cerību, ka Dončičs varētu nebūt nopietni traumēts. 

"Luka pats spēj pārvietoties un saviem spēkiem atstāja laukumu. Visticamāk, kāja potītes apvidū bija labi nosaitēta. Redzēsim, kā viņš jutīsies rīt," kluba mājas lapā citēs Kids. 

Dončičs laukumā pavadītajās 38 minūtēs guva 23 punktus, savāca 8 atlēkušās bumbas un veica 11 rezultatīvas piespēles. 

Šī nav pirmā reize, kad Dončičs iedzīvojies potītes savainojumā. 2019./2020. gada sezonā viņš kopumā izlaida 11 spēles labās potītes traumas dēļ, bet 2020. gada izslēgšanas spēlēs viņš trīs mačus aizvadīja, neskatoties uz kreisās potītes sastiepumu.

Uzvaru pret "Nuggets" izcīnīja Dalasas vienība, kas pretinieku savā laukumā pārspēja ar 111:101. Uzvarētājiem spilgtu sniegumu demonstrēja Kristaps Porziņģis

"Mavericks" nākamās četras spēles aizvadīs izbraukumā. Divreiz jātiekas ar iepriekšējās sezonas finālisti Fīniksas "Suns" un divreiz ar Losandželosas "Clippers". 

Dončičs šosezon vidēji spēlē guvis 25,1 punktu, savācis 8,3 bumbas zem groziem un veicis 7,7 rezultatīvas piespēles partneriem. 

"Mavericks" ar deviņām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem trešo vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu