Pols spēlē lieliski ceturtajā ceturtdaļā un kaldina "Suns" kārtējo uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Fīniksas "Suns" komanda pirmdien izcīnīja devīto uzvaru pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā.

"Suns" izbraukumā ar rezultātu 99:96 pārspēja Minesotas "Timberwolves", kas piedzīvoja astoto zaudējumu pēdējos deviņos mačos.

Uzvarētāju sastāvā Devins Bukers guva 29 punktus, Deandrē Eitons pievienoja 22 punktus un 12 atlēkušās bumbas, 21 punktu iemeta Kriss Pols.

"Suns" saspēles vadītājs 19 no saviem punktiem guva mača ceturtajā ceturtdaļā. Viņa kontā arī astoņas rezultatīvas piespēles.

NBA iepriekšējās sezonas fināliste šo sezonu sāka ar trim zaudējumiem četrās spēlēs, taču nu komandai ir 10 uzvaras 13 mačos.

"Suns" patlaban ieņem otro vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, kur līdere ir Goldensteitas "Warriors" (11-2), bet trešajā pozīcijā ierindojas Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" (9-4).

Aizvadītajā mačā "Timberwolves" rindās Karls Entonijs Taunss guva 35 punktus un izcīnīja 13 bumbas pie groziem, 22 punktus iemeta Diandželo Rasels.

"Timberwolves" šosezon 13 mačos izcīnījusi četras uzvaras un šobrīd ierindojas 12. pozīcijā Rietumos.

Citā spēlē Indiānas "Pacers" viesos ar 84:92 piekāpās Ņujorkas "Knicks".

"Pacers" sastāvā lietuvietis Domants Sabonis guva 21 punktu un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas. 22 punktus pievienoja Malkolms Brogdons.

"Knicks" rindās pa 16 punktiem guva Kemba Vokers un Imanuels Kviklijs.

Austrumu konferencē "Pacers" ieņem 13. vietu ar uzvaru un zaudējumu bilanci 6-9, bet "Knicks" atrodas 6. pozīcijā ar 8-6.

Tikmēr Losandželosas "Lakers" mājās ar 103:121 piekāpās Čikāgas "Bulls".

Uzvarētāju labā 38 punktus guva Demars Derouzens, 27 pievienoja Lonzo Bols, 26 iemeta Zeks Lavīns.

"Lakers" rindās Teilens Hortons-Takers guva 28 punktus, Rasels Vestbruks atzīmējās ar 25 punktiem, bet Entonija Deivisa rēķina 20 punkti.

Aizpagājušās sezonas NBA čempionvienībai joprojām traumas dēļ nevarēja palīdzēt pēdējo gadu viens no pasaulē labākajiem basketbolistiem Lebrons Džeimss.

Pēdējās septiņās spēlēs, kurās Džeimss nepiedalījās, "Lakers" komanda piedzīvojusi četrus zaudējumus.

"Lakers" ar bilanci 8-7 ieņem septīto vietu Rietumos, tikmēr "Bulls" ar 10-4 atrodas otrajā pozīcijā Austrumos aiz Dāvja Bertāna pārstāvētās komandas Vašingtonas "Wizards" (10-3).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu