Žagaram sezonas pirmajā spēlē negaidīti rezultatīvs sniegums ULEB Eirokausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Žagars
Artūrs Žagars Foto: Club Joventut Badalona/Facebook

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars otrdien Badalonā guva 12 punktus Badalonas "Joventut" uzvarā ULEB Eirokausa piektās kārtas spēlē.

Badalonas "Joventut" savā laukumā ar 90:80 (23:20, 30:16, 25:21, 12:23) pieveica Andoras "Morabanc".

Žagars laukumā pavadītajās 13 minūtēs un trijās sekundēs grozā raidīja visus trīs divpunktu metienus, kā arī divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī divreiz rezultatīvi piespēlēja, saņēma trīs personiskās piezīmes, izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam un beidza spēli ar efektivitātes koeficientu desmit.

Krišs Helmanis nebija iekļauts mājinieku spēles pieteikumā.

Uzvarētāju labā 18 punktus un septiņas rezultatīvas piespēles sakrāja Ante Tomičs, Joels Parra guva 14 punktus, bet Žagars kļuva par trešo rezultatīvāko spēlētāju Spānijas vienībā.

Viesiem 22 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja Kodijs Millers-Makintairs.

"Joventut" ar četrām uzvarām piecos mačos A grupas turnīra tabulā izvirzījusies pirmajā pozīcijā, kamēr "Morabanc" ar trim panākumiem ir piektā desmit komandu konkurencē.

Eirokausā piedalās 20 komandas, kuras sadalītas divās grupās, kurās komandas aizvadīs divas spēles ar katru vienību. Pēc 18 aizvadītām spēlēm astoņas labākās komandas no katras grupas kvalificēsies izslēgšanas turnīram.

Pagājušajā sezonā čempiontitulu izcīnīja "Monaco" vienība, divās spēlēs pārspējot Kazaņas "Unics" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu