Rīgas "Dinamo" mēģinās pārtraukt "Ak Bars" uzvaru sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" otrdien, turpinot trīs izbraukuma spēļu sēriju, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā tiksies ar Kazaņas "Ak Bars".

Spēle sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot "TV3 Sport 2".

Rīgas komanda pēdējās piecās spēlēs ir spējusi izcīnīt tikai vienu uzvaru, mājās ar 3:2 pārspējot Vladivostokas "Admiral". Savukārt pēdējā mačā rīdzinieki ar 0:1 piekāpās Jāņa Jaka pārstāvētajai "Soči".

"Ak Bars" pēdējos četros mačos ir izcīnījusi četras uzvaras, tai skaitā arī 18.novembrī pārspējot Rīgas "Dinamo" ar 3:1. Pēdējā aizvadītajā mačā Kazaņas vienība ar rezultātu 3:2 papildlaikā uzvarēja Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Šosezon komandas ir tikušās vienu reizi, kurā uzvaru izcīnīja "Ak Bars" ar 3:1. Kopumā KHL ietvaros abas komandas ir aizvadījušas 26 savstarpējās spēles, septiņās no tām uzvaru izcīnot Rīgas komandai.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 25 punktiem 29 spēlēs ierindojas 11.vietā. Savukārt Kazaņas "Ak Bars" Austrumu konferences turnīra tabulā ar 42 punktiem 31 spēlē ieņem ceturto vietu.

Rīgas komandas savainoto spēlētāju sarakstā ir Nikolajs Jeļisejevs un Mārtiņš Karsums. Izbraukumā nedevās arī Kārlis Čukste un Džordons Sautorns.

Kazaņas vienībai nevarēs palīdzēt savainotie Nikolajs Kovaļenko, Iļja Safonovs un Pērs Lindholms.

Pēc šīs spēlēs rīdziniekiem būs atlicis viens izbraukuma mačs šajā sērijā, kas tiks aizvadīts 25.novembrī pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Galvenā trenera pienākumu izpildītāja Valērija Kuļibabas un viņa palīgu rīcībā uz šīm izbraukuma spēlēm ir šādi spēlētāji:

  • vārtsargi - Juhans Matsons, Jūliuss Hudāčeks, Ēriks Vītols;
  • aizsargi - Oskars Cibuļskis, Ralfs Freibergs, Brendons Gormlijs, Patriks Ozols, Rīss Skārlets, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīles, Nerijus Ališausks;
  • uzbrucēji - Daniels Bērziņš, Filips Buncis, Lauris Dārziņš, Jere Karjalainens, Edgars Kulda, Gints Meija, Emīls Puarjē, Lukāšs Radils, Hanters Šinkaruks, Gunārs Skvorcovs, Peters Tīvola, Rūdolfs Červenijs, Aleksandrs Protapovičs un Metjū Lorito, kurš komandai pievienosies spēlē pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu