Lilards un Adetokunbo atzīti par NBA aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Jannis Adetokunbo
Jannis Adetokunbo Foto: AP/Scanpix

Demiens Lilards un Jannis Adetokunbo atzīti par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem attiecīgi Rietumu un Austrumu konferencēs.

Lilards aizvadītajā nedēļā palīdzēja Portlendas "Trail Blazers" izcīnīt trīs uzvaras trīs aizvadītajās spēlēs, vidēji katrā spēlē gūstot 28,3 punktus un atdodot 8,3 rezultatīvas piespēles. Trīs spēļu laikā aizsargs realizēja visus soda metienus, esot precīzam no soda līnijas 22 reizes. Uzvarā ar 118:111 pār Filadelfijas "76ers" Lilards guva 39 punktus, kas pagaidām viņam ir labākais rezultāts.

Portlendas vienība ar deviņām uzvarām un astoņām zaudētām spēlēm Rietumu konferencē ieņem sesto vietu.

Adetokunbo aizvadītajā nedēļā, vidēji gūstot 33 punktus un izcīnot 16 atlēkušās bumbas, palīdzēja Milvoki "Bucks" izcīnīt trīs uzvaras pēc kārtas. Spēlē pret Orlando "Magic", kurā Milvoki komanda izcīnīja uzvaru ar 117:108, Adetokunbo guva 32 punktus un izcīnīja 20 atlēkušās bumbas, bet uzvarā pār Losandželosas "Lakers" (109:102) viņš guva 47 punktus.

"Bucks" Austrumu konferencē ar deviņām uzvarām un astoņiem zaudējumiem dala sesto vietu ar piecām komandām, kurām ir tāda pati uzvarētu un zaudēto spēļu bilance.

Pagājušajā nedēļā par labākajiem tika atzīti Kevins Durents no Bruklinas "Nets" un Stefens Karijs no Goldensteitas "Warriors".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu