Video ⟩ Lionas "Olympique" aizvadīs mājas spēles aiz slēgtām durvīm

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Lionas "Olympique" pirmdien tika noteikts aizvadīt Francijas čempionāta mājas spēles aiz slēgtām durvīm līdz 8. decembrim pēc tā, kā pretinieku komandas spēlētājam trāpīja fanu mesta pudele.

Francijas futbola čempionāta 14. kārtas svētdienas spēle starp Lionas "Olympique" un Marseļas "Olympique" tika pārtraukta jau piektajā minūtē, kad kāda mājinieku līdzjutēja mestā pudele trāpīja pa galvu viesu kapteinim Dimitrijam Pajetam.

Marseļas komandas kapteinim bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, un Pajets pirmdien iesniedza sūdzību par atgadījumu.

Francijas čempionāta disciplinārā komiteja ir sākusi izmeklēšanu par šo gadījumu, un piesardzības nolūkos nolēma, ka Lionas vienība visas mājas spēles bez skatītājiem aizvadīs vismaz līdz 8. decembrim.

Skatītājs, kurš trāpīja pretinieku komandas kapteinim, tika aizturēts, identificēts un otrdien stāsies tiesas priekšā.

Francijas iekšlietu ministrs Žeralds Darmanēns otrdien tiksies ar sporta ministri Roksanu Merečineanu un Francijas čempionāta pārstāvjiem, lai noskaidrotu, kas šajā lietā ir darām.

Pajetam ar pudeli iemeta arī kāds fans augusta izbraukuma spēlē pret "Nice". Nicas vienībai tika atņemts punkts turnīra tabulā un trīs mājas mači bija jāaizvada bez līdzjutējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu