Šavi: Dosimies uz Minheni pēc uzvaras. Mēs taču esam "Barsa"

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šavi
Šavi Foto: EPA/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" jaunais galvenais treneris Šavjers Ernandess Kreuss jeb Šavi pēc otrdienas UEFA Čempionu līgas spēles viesos ar Lisabonas "Benfica", kas noslēdzās neizšķirti 0:0, bija neapmierināts ar rezultātu un norādīja, ka nākamajā spēlē pret Minhenes "Bayern" katalāņi dosies tikai pēc uzvaras.

"Mums jādodas uz Minheni pēc uzvaras," apņēmības pilns bija Šavi. "Mēs taču esam "Barsa"."

"Mēs bijām daudz labāki par "Benfica", pēc neizšķirtās spēles teica Šavi. "Ja būtu guvuši vārtus, varētu teikt, ka bijusi laba spēle."

"Mums ir tikai vieni vārti divos mačos [kopš esmu galvenais treneris]," apbēdināts par komandas rezultativitāti bija Šavi. "Turklāt tos esam guvuši ar 11 metru soda sitienu. Skaidrs, ka uzbrukumā jākļūst daudz efektīvākiem."

Kā zināms, "Barcelona" UEFA Čempionu līgas pamatturnīra E grupā ir kopā ar Minhenes "Bayern", Kijevas "Dinamo" un "Benfica".

Citā vakardienas mačā "Bayern" viesos ar 2:1 (2:0) pārspēja "Dynamo" un guva piekto uzvaru piecās spēlēs, tiekot pie maksimāliem 15 punktiem un garantējot vietu astotdaļfinālā. Tikmēr "Barcelona" guvusi septiņus punktus, "Benfica" piecus un "Dynamo" - vienu.

Apakšgrupas pēdējā spēlē "Barselona" viesos tiksies ar "Bayern", bet "Benfica" savā laukumā uzņems "Dynamo" un uzvaras gadījumā saglabā cerības uz izkļūšanu no grupas.

"Barcelona" izkļūšanu no grupas garantēs uzvara pēdējā spēlē vai Lisabonas komandas nespēja savā laukumā pieveikt "Dynamo". Ja spāņu klubs viesos spēlēs neizšķirti vai zaudēs bundeslīgas līderiem, no apakšgrupas uzvaras gadījumā izkļūs "Benfica".

"Barcelona" vienībai mačs ar "Benfica" bija 133.duelis savā laukumā Čempionu līgas ietvaras un tikai astoto reizi spēles rezultāts palika 0:0. Šavi kļuva arī par 13.treneri pēc kārtas "Barcelona" vēsturē, kurš nav zaudējis savu pirmo maču UEFA Čempionu līgā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas ir sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļūst nākamajā kārtā, trešā pārceļas uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona ir beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28.maijā norisināsies Sanktpēterburgā, Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu