"Liepājas" un "Mogo"/LSPA hokejisti svin pārliecinošu uzvaru OHL

CopyDraugiem X Whatsapp
"Liepājas" hokejisti
"Liepājas" hokejisti Foto: Optibet Hokeja Līga (Facebook)

"Liepājas" un "Mogo"/LSPA komandas trešdien svinēja pārliecinošu uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā.

Liepājnieki savā laukumā ar 9:1 (4:0, 3:0, 2:1) sagrāva Rīgas "Prizma" komandu.

Piecus vārtus mājinieki guva vairākumā, bet viesiem vienīgos vārtus 56.minūtē lielajā vairākumā guva Emīls Ginters, panākot 1:9 un izbojājot Mārim Jučeram "sauso" spēli.

Jučers vārtos atvairīja 20 viesu metienus.

Uzvarētāju rindās piecus (1+4) rezultativitātes punktus sakrāja Verners Egle, pa trim - Rihards Ričards Fomins (2+1), aizsargs Ralfs Grinbergs (1+2) un Artjoms Anosovs (0+3).

Citā spēlē "Mogo"/LSPA mājās ar 8:2 (2:2, 1:0, 5:0) pieveica Hokeja skolu "Rīga" (HS "Rīga").

Viesi divreiz pirmajā periodā atspēlējās, uz Gata Gricinska un Kārļa Ozoliņa precīziem metieniem atbildot ar Mārtiņa Kriša Krūklīša un Mārtiņa Špaka "goliem".

Pēc pirmās trešdaļas Linardu Lipski, kurš atvairīja vien četrus no sešiem metieniem, nomainīja Henrijs Ančs, tiekot galā ar visiem deviņiem turpmākajiem viesu metieniem.

25. minūtē Gricinskis guva savus otros vārtus spēlē, bet lūzums spēles gaitā notika pēdējās trešdaļas sākumā, kad mājiniekiem divus vārtus 33 sekunžu laikā guva Lauris Bajaruns un Andris Siksnis, panākot 5:2.

Gricinskis izcēlās ar "hat-trick" (3+1), bet pa trim (1+2) punktiem sakrāja Jānis Ozoliņš un Kārlis Bucenieks.

Turnīra tabulā pirmo vietu ar 30 izcīnītiem punktiem 16 spēlēs ieņem "Mogo"/LSPA, bet otrajā vietā ar 26 punktiem ierindojas Jelgavas "Zemgale"/LLU. Labāko trijnieku noslēdz "Liepāja", kas 15 spēlēs izcīnījusi 20 punktus. Ceturto vietu ieņem "Olimp"/"Venta 2002" ar 12 punktiem 11 spēlēs, bet piektajā vietā ir Hokeja skola "Rīga", kas izcīnījusi deviņus punktus 15 spēlēs. Sestajā vietā ar trīs punktiem 12 mačos atrodas Rīgas "Prizma", bet Daugavpils "Dinaburga" nav izcīnījusi nevienu punktu 11 aizvadītos mačos.

Aizvadītajā sezonā OHL kausu izcīnīja "Olimp"/"Venta 2002", bet regulārajā sezonā uzvaru svinēja "Zemgale"/LLU.

Pirmais Latvijas čempionāts hokejā notika pirms 90 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu