Video ⟩ Girgensons tiek sodīts par rupju pārkāpumu NHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons trešdien izpelnījās lielo sodu un noraidījumu līdz mača beigām Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā, bet viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība savā laukumā ar 1:5 (1:4, 0:0, 0:1) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu.

Girgensons trešā perioda vidū apmalē iegrūda "Bruins" uzbrucēju Čarliju Makavoju, par ko saņēma 5+10 minūšu noraidījumu līdz mača beigām.

Pirms laukuma atstāšanas latviešu uzbrucējs uz ledus bija 12 minūtes un četras sekundes, no 40 sekundes mazākumā, bet 52 sekundes vairākumā. Girgensons divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu, pieļāva vienu kļūdu, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vienīgos vārtus "Sabres" sastāvā aizvadītajā mačā guva Kails Okposo, bet uzvarētāju rindās precīzi metieni padevās Maikam Railijam, Čārlijam Koilam, Patrīsam Beržeronam, Teiloram Holam un Dāvidam Pastrņākam.

Girgensons šosezon 19 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

"Sabres" šis bija jau ceturtais zaudējums pēc kārtas un komanda ar 19 punktiem 19 mačos ieņem 13.vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, kamēr "Bruins" ar 20 punktiem 16 spēlēs ir desmitajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu