Video ⟩ Kuļibaba: Lai uzvarētu hokeja spēlēs, jāspēlē agresīvi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Valērijs Kuļibaba
Valērijs Kuļibaba Foto: DINAMO RIGA

Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera pienākumu izpildītājs Valērijs Kuļibaba pēc pēdējās spēles izteicās, ka viņa vadītajai vienībai nepaveicās pēcspēles metienu sērijā. 

"Dinamo" hokejisti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma tūres noslēdzošajā mačā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

"Īsta cīņa abu komandu izpildījumā. Pēcspēles metienos mums šodien nepaveicās. Pēc pirmā perioda bija nepieciešams uzmundrināt komandu. Lai uzvarētu hokeja spēlēs, jāspēlē agresīvi," pēcspēles preses konferencē sacīja Kuļibaba. 

Abus vārtus "Dinamo" labā guva Rūdolfs Červenijs.

"Pirmajā trešdaļā viņi labāk slidoja un kustējās ar ripu. Otrajā periodā kļuvām aktīvāki, izdarot arī vairāk spēka paņēmienu un metienu pa vārtiem. Spēlējām labāk par "Ņeftehimik" un bijām pelnījuši divus punktus. Pēcspēles metieni ir loterija, veiksme bija viņu pusē. Ļoti žēl," norādīja Červenijs.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 26 punktiem 31 spēlē ierindojas 11. vietā, pirmajam astoņniekam zaudējot desmit punktus. Savukārt "Ņeftehimik" Austrumu konferencē ar 34 punktiem 32 spēlēs ieņem 7. vietu.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs savā laukumā svētdien, kad uzņems Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu