Indrašis gūst pirmos vārtus "Admiral" sastāvā

CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: hcadmiral.ru

Latvijas hokeja uzbrucējs Miks Indrašis piektdien guva savus pirmos vārtus Vladivostokas "Admiral" komandas sastāvā.

"Admiral" savā laukumā ar rezultātu 1:5 (0:1, 1:2, 0:2) piekāpās Jekaterinburgas "Avtomobilist", piedzīvojot astoto zaudējumu pēdējās 10 spēlēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

Latvijas hokejists vārtus guva otrā perioda beigās skaitliskajā vairākumā, tobrīd samazinot rezultāta starpību līdz 1:3.

Indrašim šis ir pirmais precīzais metiens "Admiral" sastāvā. Pirmais rezultativitātes punkts jaunajā komandā nopelnīts ceturtajā spēlē kopš pārcelšanās uz Vladivostoku.

KHL sezonu Indrašis sāka Maskavas apgabala komandā "Vitjaz", kuras sastāvā 26 mačos viņš sakrāja 12 punktus (4+8). Pēc abpusējas vienošanās sadarbība tika pārtraukta.

Aizvadītajā mačā Indrašis laukumā pavadīja 17 minūtes un 34 sekundes, izpildīja septiņus metienus pa vārtiem un uzvarēja divos no 11 iemetieniem.

Tikmēr cits latvietis "Admiral" sastāvā Rihards Bukarts nospēlēja 15 minūtes un 14 sekundes, piecreiz meta pa vārtiem, bloķēja divus metienus un izpildīja vienu spēka paņēmienu.

Abi latvieši šim mačam bija pieteikti otrajā maiņā.

Bukarts šosezon 19 mačos "Admiral" sastāvā guvis piecus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

"Admiral" ar 19 punktiem 33 mačos ieņem pēdējo jeb 12. vietu Austrumu konferencē, kamēr "Avtomobilist" atrodas astotajā pozīcijā ar 33 punktiem.

Tikmēr "sauso" uzvaru svinēja aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētā "Soči" komanda, kas viesos ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) pieveica Habarovskas "Amur".

Jaks 19 minūtēs un vienā sekundē divreiz meta pa vārtiem un bloķēja divus metienus. Viņš šajā sezonā 27 cīņās atzīmējies ar četriem gūtiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Soči" ar 30 punktiem 33 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, kamēr "Admiral" ar 19 punktiem 33 dueļos ir pēdējā Austrumu konferencē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu