Video ⟩ Porziņģim 13 punkti "Mavericks" zaudējumā Bertāna pārstāvētajai "Wizards" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX

Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna savstarpējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sestdien rezultatīvāks bija Porziņģs, bet uzvaru svinēja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards".

ASV galvaspilsētas komanda izbraukumā uzvarēja ar rezultātu 120:114 (41:36, 20:33, 30:24, 29:21).

Porziņģis laukumā pavadītajās 35 minūtēs un 36 sekundēs guva 13 punktus, grozā raidot četrus no deviņiem divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem, bet visi trīs viņa tālmetieni savu mērķi nesasniedza. Liepājnieks arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra trīs bumbas, bloķēja vienu metienu, divreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-2).

Porziņģim sestdien pārtrūka sērija, kurā viņš septiņās spēlēs pēc kārtas katrā guva vismaz 20 punktu.

Bertāns spēlēja 14 minūtes un 32 sekundes, paliekot bez gūtiem punktiem, jo netrāpīja grozā nevienu no pieciem tālmetieniem. Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle un viena piezīme. "Wizards" ar Bertānu laukumā ielaida par 14 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs vienībā.

Ar 26 punktiem rezultatīvākais "Wizards" rindās bija Bredlijs Bīls, 22 punktus, desmit no tiem ceturtajā ceturtdaļā, guva Kails Kuzma, kurš arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet 14 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Danielam Gefordam.

"Mavericks" no zaudējuma neglāba Lukas Dončiča 33 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

"Wizards" ar 13 uzvarām 20 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet "Mavericks" ar desmit panākumiem 18 cīņās ir piektajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Abas latviešu pārstāvētās komandas nākamo spēli aizvadīs pirmdien. "Mavericks" mājās uzņems Klīvlendas "Cavaliers", bet "Wizards" izbraukuma noslēgumā spēkosies ar Bertāna iepriekš pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu