Video ⟩ Jaks gūst vārtus graujošā uzvarā pār Indraši un Bukartu

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Jaks
Jānis Jaks Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas aizsargs Jānis Jaks svētdien guva vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā, kurā viņa pārstāvētā "Soči" vienība viesos ar rezultātu 8:2 (1:1, 4:1, 3:0) pārspēja Vladivostokas "Admiral" ar uzbrucējiem Miku Indraši un Rihardu Bukartu sastāvā.

Indrašis šajā mačā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli precīzajā metienā, kurā vārtu priekšā aktīvi nospēlēja Bukarts.

Jaks vārtus guva spēles 15.minūtē, kad ar tālu metienu tieši pretī vārtiem raidīja ripu mērķī un panāca 1:1. Indrašis punktu guva otrā perioda astotajā minūtē, palīdzot Artjomam Garejevam realizēt vairākumu un panākt 2:5. Sākotnēji vārtu guvums tika ieskaitīts Bukartam, bet vēlāk par vārtu guvēju tika atzīts Garejevs.

Jaks šajā duelī spēlēja 21 minūti un 56 sekundes, kuru laikā piecreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu. Viņš šajā sezonā 28 cīņās atzīmējies ar pieciem gūtiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Indrašis 16 minūtēs un 29 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem un uzvarēja četros no 14 iemetieniem, bet Bukarts 15 minūtēs un 41 sekundē izpildīja divus metienus, bloķēja vienu metienu un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Šosezon Indrašis 28 spēlēs guvis piecus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēle, kamēr Bukartam 20 mačos ir pieci precīzi metieni un trīs piespēles.

"Soči" ar 32 punktiem 34 spēlēs ieņem desmito vietu Rietumu konferencē, kamēr "Admiral" ar 19 punktiem 34 dueļos ir pēdējā Austrumu konferencē.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu