Porziņģis gūst traumu; Bertānam kārtējā neveiksmīgā spēle (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis pirmdien guva traumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, savukārt Dāvis Bertāns aizvadīja šosezon kārtējo neveiksmīgo maču.

Dalasas "Mavericks" mājās ar rezultātu 96:114 piekāpās Klīvlendas "Cavaliers", piedzīvojot piekto zaudējumu pēdējos sešos mačos.

Porziņģis nospēlēja 27 minūtes, kuru laikā viņš guva deviņus punktus (2p. 4/8, 3p. 0/4, soda metieni 1/2), izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, bloķēja četrus metienus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Trešās ceturtdaļas beigās Porziņģis iedzīvojās labās potītes traumā, tāpēc spēle Latvijas basketbolistam noslēdzās priekšlaicīgi. Tiek ziņots, ka pēc pārbaudēm secināts, ka trauma nav nopietna - kaulu lūzumi un saišu plīsumi nav konstatēti.

"Mavericks" līderis slovēnis Luka Dončičs guva 25 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica 10 rezultatīvas piespēles.

"Cavaliers" sastāvā centrs Džerets Alens guva 28 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, bet soms Lauri Markanens pievienoja 24 punktus (3p. 5/9).

Mača gaitā "Cavaliers" iekrāja pat 31 punkta pārsvaru. Klīvlendas basketbolisti labāk cīnījās par atlēkušajām bumbām un spēlēja rezultatīvāk groza tuvumā, kamēr "Mavericks" daudz uzbruka no tālās distances un darīja to ne visai veiksmīgi.

"Mavericks" ar 10 uzvarām un deviņiem zaudējumiem ieņem ceturto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, tikmēr "Cavaliers" ar bilanci 11-10 ierindojas devītajā pozīcijā Austrumos.

Citā spēlē Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 99:116 izbraukumā piekāpās Sanantonio "Spurs", kas šosezon pirmo reizi uzvarēja divās spēlēs pēc kārtas.

Bertāns pret savu bijušo komandu laukumā pavadīja 11 minūtes, taču punktus neguva (2p. 0/1, 3p. 0/3) un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Pēdējos četros mačos Latvijas basketbolists trāpījis tikai vienu no 19 tālmetieniem. Ceturto reizi šosezon Bertāns spēli noslēdza bez gūtiem punktiem.

"Wizards" sastāvā Bredlijs Bīls guva 18 punktus, Kentaviuss Kaldvels Poups pievienoja 17, bet ar 16 atzīmējās Spensers Dinvidijs.

"Spurs" rindās Deriks Vaits izcēlās ar 24 punktiem, Dežonte Marejs iemeta 22, bet Džeikobs Poeltls atzīmējās ar 14 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

"Wizards" ar 13 uzvarām un astoņiem zaudējumiem Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, bet "Spurs" ar bilanci 6-13 ierindojas 12. pozīcijā Rietumos.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu