Girgensona un Bļugera komandas piedzīvo zaudējumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucēji Zemgus Girgensons un Teodors Bļugers pirmdien piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar rezultātu 4:7 (0:3, 2:2, 2:2) atzina NHL jaunpienācējas Sietlas "Kraken" pārākumu.

"Sabres" piedzīvoja sesto zaudējumu pēdējos septiņos mačos, savukārt "Kraken" izcīnīja ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs.

Girgensons spēlēja desmit minūtes un 48 sekundes, no tām divas minūtes un 40 sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs vienu reizi meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu pretinieku metienu, uzvarēja septiņos no 13 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Džareds Makkāns un Meisons Apltons, bet pa reizei precīzi meta Brendons Tanevs, Džeidens Švarcs un Kārsons Sousijs.

"Sabres" sastāvā divi vārti Džefam Skineram, bet pa vienam precīzam raidījumam Dilana Kozensa un Breta Mareja rēķinā.

27 gadus vecais Girgensons šosezon 22 spēlēs guvis četrus vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu -4.

"Sabres" ar 19 punktiem 22 spēlēs ieņem 13.vietu Austrumu konferencē, bet "Kraken" ar 17 punktiem ir 13.pozīcijā Rietumos.

Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās Kalgari "Flames".

"Penguins" pēc piecu uzvaru sērijas piedzīvojusi otro zaudējumu, tikmēr "Flames" šī ir piektā uzvara pēdējos sešos mačos.

Bļugers laukumā pavadīja 16 minūtes un četras sekundes, bloķēja vienu metienu, uzvarēja piecos no desmit iemetieniem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

27 gadus vecais Bļugers šosezon 22 spēlēs guvis piecus vārtus, veicis četras rezultatīvas piespēles un sakrājis lietderības koeficientu +1.

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Penguins" ar 25 punktiem 22 spēlēs ir septītie, bet "Flames" hokejisti ar 31 punktu ir Rietumu konferences līderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu