Roberts Bukarts uzvarētā Čehijas līgas mačā atzīmējas ar rezultatīvu piespēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: HC Vítkovice Ridera

Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts otrdien Ostravā izcēlās ar rezultatīvu piespēli Vītkovices "Ridera" uzvarā savā laukumā Čehijas hokeja ekstralīgas spēlē.

Bukarts 48.minūtē rezultativitātes punktu nopelnīja pēc metiena pa vārtiem, kad Dominiks Lakatošs uzvaras vārtu guvumā raidīja ripu tukšos viesu vārtos, Vītkovices "Ridera" mājās ar 4:2 (0:2, 2:0, 2:0) pārspējot aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor".

Lakatošs otro reizi izcēlās 76 sekundes pirms mača beigām, raidot ripu tukšos vārtos, kad vārtsargs viesiem bija nomainīts ar sesto laukuma spēlētāju.

Bukarts 18 minūtēs un 40 sekundēs laukumā trīsreiz meta pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes, kuru laikā vārti netika zaudēti, un spēli beidza ar +/- rādītāju +2.

Aizsargs Guntis Galviņš uzvarētāju rindās 21 minūtē un 43 sekundēs laukumā sešreiz meta pa vārtiem, šajā rādītājā dalot līdera godu spēlē.

Viesiem Bindulis 17 minūtēs un 44 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un maču beidza ar +/- rādītāju -1.

Pārējie Latvijas hokejisti otrdien palika bez rezultativitātes punktiem.

Vēl vienā latviešu duelī Zlīnā uzbrucēja Patrika Zabusova un aizsarga Roberta Mamčica pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Mārtiņa Dzierkala pārstāvētajai Pilzenes "Škoda".

Zaudējumu viesos piedzīvoja aizsarga Uvja Jāņa Balinska Litvīnovas "Verva", kas ar 2:3 (1:0, 1:3, 0:0) atzina Hradeckrālovas "Mountfield" pārākumu, un "Mlada Boleslav" ar uzbrucēju Māri Bičevski sastāvā, kas ar 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) zaudēja 49 gadus vecā Jaromīra Jāgra pārstāvētajai Kladno "Rytīrži", Jāgram izceļoties ar rezultatīvu piespēli uzvaras vārtu guvumā.

Trešā turnīra tabulā ar 47 punktu 28 spēlēs ir "Škoda", 44 punkti 27 mačos un piektā vieta ir "Mlada Boleslav", bet "Ridera" atrodas sestajā vietā ar 40 punktiem 26 spēlēs. Ar 37 punktiem 26 spēlēs astotā ir "Motor", bet 11.vietu ar 35 izcīnītiem punktiem 26 spēlēs ieņem "Verva". "PSG Berani" ar 13 punktiem 26 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā.

Ekstralīgā spēlē 15 komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu