Draizaitls, Kempbels un Kadrī atzīti par NHL mēneša labākajiem spēlētājiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Leons Draizaitls
Leons Draizaitls Foto: AFP/SCANPIX

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) novembra labākajiem spēlētājiem atzīti Leons Draizaitls, Nazems Kadrī un Džeks Kempbels, vēsta sacensību organizētāji.

Par mēneša pirmo "zvaigzni" atzīts Edmontonas "Oilers" vācu uzbrucējs Draizaitls, kurš novembrī 13 spēlēs guva 15 vārtus, no kuriem astoņus vairākumā, iekrāja 27 punktus un palīdzēja savai vienībai izcīnīt deviņas uzvaras.

Draizaitls pie vismaz diviem rezultativitātes punktiem tika desmit no 13 mačiem, tostarp viņa kontā arī četri uzvaras vārti.

Sezonas 21 spēlē vācu uzbrucējs iekrājis 41 punktu (20+21), kļūstot par septīto spēlētāju NHL vēsturē, kurš čempionāta pirmajās 20 spēlēs guvis vismaz 20 vārtus un atdevis 20 rezultatīvas piespēles. Pēdējais to pateica leģendārais Mario Lemjē 1995./1996.gada sezonā.

Draizaiitls ir šīs sezonas līderis gūtajos vārtos (20), punktos (41), precīzos metienos vairākumā (10) un uzvaras vārtu guvumos (6).

Par novembra otro "zvaigzni" atzīts Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Džeks Kempbels, kurš 11 mačos palīdzēja vienībai tikt pie deviņām uzvarām. Kempbels novembrī bija labākais vārtsargs uzvaru skaita ziņā, vidēji zaudētajos vārtos mačā (1,27), atvairītajos metienos (95,9%) un "sausajās" spēlēs (3). Toronto vienība kopumā novembrī aizvadīja 14 spēles un izcīnīja 12 uzvaras, kas ir jauns rekords vienības pastāvēšanas vēsturē.

Savukārt par novembra trešo "zvaigzni" atzīts Nazems Kadrī no Kolorado "Avalanche", kurš ar vidēji 2,10 punktiem ik mačā bija mēneša rezultatīvākais spēlētājs. "Avalanche" uzbrucējs aizvadītajā mēnesī desmit mačos izcēlās ar četriem gūtiem vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. No komandas desmit spēlēm novembrī Kadrī pie punktiem tika deviņos mačos. Pēdējais spēlētājs, kurš kalendārā mēneša laikā guva vidēji vismaz divus punktus mačā "Avalanche" rindās bija leģendārais Džo Sakiks, to paveicot 2000.gada martā (13 spēlēs 15+11).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu