Ronaldu kļūst par pirmo futbolistu ar 800 gūtiem vārtiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Mančestras "United" zvaigzne Portugāles futbolists Krištianu Ronaldu ceturtdien Anglijas premjerlīgas spēlē guva divus vārtus, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru pār Londonas "Arsenal" ar rezultātu 3:2 (1:1).

Šajā mačā Ronaldu guva gan 800., gan 801. vārtus oficiālos mačos.

Pirmos vārtus spēlē guva "Arsenal", kurus spēles 13.minūtē vadībā izvirzīja Emīls Smits Rovs, bet minūti līdz pirmā puslaika beigām rezultātu izlīdzināja Bruno Fernandešs.

Ronaldu pirmos vārtus guva spēles 52.minūtē, taču jau pēc divām minūtēm rezultāts atkal bija neizšķirts, precīzam esot "Arsenal" Martinam Ēdegoram.

Savus 801.vārtus karjerā Ronaldu guva 70.minūtē, precīzi izpildot soda sitienu.

Profesionālās futbola karjeras laikā Portugāles futbolists ir guvis 450 vārtus Madrides "Real" labā, 101 Turīnas "Juventus" rindās, 130 spēlējot Mančestras "United" kreklā un 115 Portugāles futbola izlasē.

Jaunais komandas galvenais treneris Ralfs Ragniks spēli vēroja no tribīnēm, redzot talantus ar kuriem viņam būs jāstrādā un problēmas, kas jāatrisina. Komandu šajā spēlē vadīja iepriekšējā galvenā trenera asistents Maikls Keriks.

Anglijas premjerlīgas sezonas kopvērtējumā Mančestras "United" ar 21 punktu ieņem septīto vietu, bet "Arsenal" atrodas divas pozīcijas augstāk ar 23 punktiem.

Kopvērtējuma līdere ir Londonas "Chelsea" ar 33 punktiem, par vienu punktu atpaliek Mančestras "City", 31 punkts ir "Liverpool" kontā, bet 24 punktus sakrājusi Vesthemas "United".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu