Bertānam astoņi punkti "Wizards" zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva astoņus punktus, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" zaudējot, citā spēlē Dalasas "Mavericks" bez Kristapa Porziņģa ierindā cieta neveiksmi.

"Wizards" mājas spēlē ar rezultātu 101:116 (29:34, 17:31, 26:34, 29:17) piekāpās Klīvlendas "Cavaliers".

Bertāns laukumā bija 20 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus, realizējot vienu no diviem divu punktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem, kā arī aizmeta garām vienu soda metienu. Gūtajiem punktiem viņš pievienoja vienu rezultatīvu piespēli, divas pārtvertas bumbas, vienu kļūdu un piecas personīgās piezīmes, noslēdzot spēli ar +/- rādītāju +1.

Vašingtonas vienībā rezultatīvākais ar 16 gūtajiem punktiem bija Deni Avdija, bet 14 punktus pievienoja Bredlijs Bīls.

"Cavaliers" rindās ar 32 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās Dariuss Gārlends, bet Džereds Alens guva 28 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

Savukārt Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 91:107 (19:14, 29:30, 20:35, 23:28) zaudēja Ņūorleānas "Pelicans" .

Jau ziņots, ka pirmdien Porziņģis laukumu spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers" atstāja trešās ceturtdaļas izskaņā, kad savainoja potīti, taču tas netraucēja piedalīties trešdienas mačā, kurā viņš guva 20 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Piektdien spēle tika izlaista kreisā ceļgala sasituma dēļ.

Aizvadītajā mačā "Mavericks" rindās rezultatīvākais bija Luka Dončičs, kurš guva 21 punktus izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Ņūorleānas vienībā ar 24 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm izcēlās Brendons Ingrems, bet Jons Valančūns pievienoja 14 punktus un 11 atlēkušās bumbas.

"Wizards" ar 14 uzvarām un deviņiem zaudējumiem Austrumu konferencē ierindojas ceturtajā vietā, bet "Mavericks" ar 11 uzvarām un desmit zaudējumiem Rietumu konferencē atrodas piektajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu