Rīgas "Dinamo" sezonas ievada līderis Jeļisejevs gatavs atgriezties laukumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikolajs Jeļisejevs.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" sezonas ievaddaļas uzbrukuma līderis Nikolajs Jeļisejevs ir atlabis no savainojuma un gatavs atgriezties uz ledus.

"Dinamo" pirmdien divu izbraukuma spēļu sērijas otrajā mačā Balašihā viesosies pie iepriekšējās sezonas čempiones Omskas "Avangard", kuru vada bijušais Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Jeļisejevs pēc svētdienas treniņa Balašihas hallē īsā sarunā ar komandas preses sekretāru atzina, ka fiziski jūtas labi un ir gatavs pirmdien atgriezties sastāvā.

Uzbrucējs sezonas pirmajās 18 spēlēs guva desmit vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. Viņš pašlaik ir ceturtais rezultatīvākais spēlētājs komandā, kaut gan uz ledus nav kāpis kopš oktobra vidus.

Līdz šim pēdējo maču KHL Jeļisejevs aizvadīja 14. oktobrī "Arēnā Rīga", kad guva divus vārtus, palīdzot "Dinamo" ar 4:3 uzvarēt Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Uzbrucējs savainoja potīti kādā no spēles epizodēm, bet sākotnējās aplēses liecināja, ka būs jāizlaiž vien pāris nedēļas. 

Jeļisejevs šosezon spēlējis tikai galvenā trenera Sergeja Zubova vadībā, kurš komandu pameta 21. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu