Latvijas futbola virslīga kļuvusi par "World Leagues Forum" biedru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: optibetvirsliga.com

Pagājušajā nedēļā Londonā Anglijas premjerlīga rīkoja ikgadēju "World Leagues Forum" tikšanos, kurā par organizācijas pilntiesīgu biedru tika uzņemta "Latvijas futbola virslīga", vēsta organizācija. 

"World Leagues Forum" jeb "Pasaules līgu forumu" šobrīd veido 43 biedri, bet "Latvijas futbola virslīga" kļuvusi par jaunāko no tiem. Kopā tiek pārstāvēti vairāk nekā 1100 klubi visā pasaulē.

"World Leagues Forum" biedru sarakstā atrodas visas lielās Eiropas līgas, ieskaitot Anglijas premjerlīgu, Vācijas bundeslīgu, Spānijas "La Liga", Francijas "Ligue 1" un Itālijas "Serie A".

Līgumu Londonā parakstīja "Latvijas Futbola virslīgas" valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs un "World Leagues Forum" prezidents Enrike Bonilla, kurš ikdienā ir arī Meksikas augstākās līgas "Liga MX" prezidents.

"Esam ļoti gandarīti. Šis ir vēl viens solis uz priekšu. Tas pavērs ne tikai jaunas komerciālās iespējas, bet arī sadarbībā ar vadošajām pasaules līgām ļaus iesaistīties svarīgās diskusijās par notikumiem futbola industrijā.

Kļūšana par pilntiesīgiem biedriem nozīmē jaunus kontaktus, jaunu pieredzi, kuru varēsim pārņemt no citām līgām. Tāpat būs iespēja runāt un diskutēt par to, kas ir aktuāli tādām mazajām līgām kā Latvijas. Jautājumu ir ļoti daudz: starptautiskais kalendārs, spēlētāju pārejas, sadarbība ar "Fifpro" un dažādi starptautiskie projekti," stāstīja Krivuņecs.

"Latvijas futbola virslīga" kļuvusi par pirmo "World Leagues Forum" biedru no Baltijas valstīm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu