Lēners par dalību olimpiskajās spēlēs: Tas nebūtu labākais risinājums manai mentālajai veselībai

CopyDraugiem X Whatsapp
Robins Lēners
Robins Lēners Foto: AFP/SCANPIX

Zviedrijas vārtsargs Robins Lēners, kurš ir Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vegasas "Golden Knights" pamatvārtsargs, svētdien paziņoja, ka ir noraidījis aicinājumu pārstāvēt Zviedrijas hokeja izlasi un nepiedalīsies februārī Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Svētdien pēc "Golden Knights" uzvaras ar 3:2 pār Kalgari "Flames" vārtsargs teica, ka ir ļoti sarūgtināts, taču vēlējās, lai šis lēmums izskanētu no viņa paša nevis citiem.

"Realitāte ir tāda, ka tas nebūtu labākais risinājums manai mentālajai veselībai, " vēsta vārtsarga ieraksts vietnē "Twitter". "Zviedrijai būs lieliska komanda un [Jākobs] Markstrems ir zvērs. Ceru, ka cilvēki sapratīs."

Vārtsargs arī atklāja, ka lēmums ticis pieņemts pēc sarunām ar savu psihoterapeitu.

Šosezon Lēners Vegasas vienības vārtus ir sargājis 19 mačos, kuros vidēji ielaida 3,02 ripas un atvairīja 91% pretinieku metienu.

2018. gadā Phjončhanā olimpisko spēļu turnīrs aizritēja bez NHL spēlētāju dalības, bet NHL un NHL spēlētāju asociācija (NHLPA) panāca vienošanos ar Starptautisko Ledus hokeja federāciju (IIHF) par NHL spēlētāju dalību 2022. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu