Video ⟩ Porziņģis atgriežas ar daudzpusīgu sniegumu; "Mavericks" trešais zaudējums pēc kārtas (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis pēc divu spēļu izlaišanas atgriezās laukumā ar "double-double", bet viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu.

"Mavericks" basketbolisti ar rezultātu 99:102 savā laukumā piekāpās Austrumu konferences spēcīgākajai vienībai Bruklinas "Nets", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas. 

Porziņģis savainojuma dēļ izlaida iepriekšējās divas spēles. Šajā mačā viņš laukumā pavadīja 31 minūti un 16 sekundes, kuru laikā guva 17 punktus (1p. 4/4, 2p. 5/12, 3p. 1/5), savāca 12 atlēkušās bumbas zem groziem, veica piecas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, divreiz kļūdījās, divreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar +/- rādītāju 1. 

"Mavericks" līderis Luka Dončičs guva 28 punktus un veica deviņas rezultatīvas piespēles, bet Dorians Finijs-Smits atzīmējās ar 15 punktiem. 

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Kevins Durants, par punktu mazāk guva Džeimss Hārdens, bet 15 punkti Lamarkusam Oldridžam. 

Neveiksmīgi Dalasai izvērsās ceturtā ceturtdaļa, kurā guva vien 13 punktus. "Mavericks" spēlētāji iemeta četrus no 21 metiena, kamēr Durants viens pats iemeta 11 punktus. 

Šis bija "Mavericks" astotais zaudējums pēdējās desmit spēlēs un piektā pēc kārtas neveiksme savā laukumā.

Porziņģis divās spēlēs pēc kārtas atzīmējies ar "double-double". 

Nākamos trīs mačus "Mavericks" aizvadīs izbraukumā. Pirmo no tiem naktī uz ceturtdienu (pēc Latvijas laika). 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 11 uzvarām 23 spēlēs ieņem 7. vietu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu