Mančestras "United" spēlē neizšķirti; otra F grupas spēle pārcelta sniegputeņa dēļ

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United", kas jau bija nodrošinājis vietu UEFA Čempionu līgas izslēgšanas turnīrā, trešdien pēdējā mačā spēlēja neizšķirti, taču otra F grupas spēle sniegputeņa dēļ tika pārcelta.

"United", spēlējot ar vairākiem jaunajiem futbolistiem, mājās ar rezultātu 1:1 (0:0) nospēlēja neizšķirti pret Šveices komandu "Young Boys".

Pirmos vārtus spēles devītajā minūtē guva Meisons Grīnvuds, izvirzot mājiniekus vadībā ar 1:0.

Trīs minūtes pirms pirmā puslaika beigām neizšķirtu panāca Fabiāns Rīders.

Otra grupas spēle, kurā bija jātiekas "Villarreal" un Bergāmo "Atalanta", lai noskaidrotu komandu, kura izcīnītu otru ceļazīmi uz "play-off" turnīru, tika pārcelta uz ceturtdienu sniegputeņa dēļ, vēsta Bergāmo vienības ieraksts vietnē "Twitter".

F grupā pirmo vietu ar 11 izcīnītiem punktiem ieņem Mančestras "United", bet pirms izšķirošā mača otrajā vietā ar septiņiem punktiem ierindojas "Villarreal", un trešajā vietā ar sešiem punktiem atrodas "Atalanta". Savukārt "Young Boys" ar pieciem punktiem ieņem pēdējo vietu grupā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas ir sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļūst nākamajā kārtā, trešā pārceļas uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona ir beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28. maijā norisināsies Sanktpēterburgā, Krievijā.

2020./2021. gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu