Usiks: Es Fjūriju uzvarētu skaisti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks būtu gatavs cīnīties ar britu smagsvaru Taisonu Fjūriju, lai savā īpašumā iegūtu visas prestižākās čempiona jostas.

Nākamo cīņu gan Usiks, visticamāk, aizvadīs pret citu britu Entoniju Džošua, kuru septembrī pieveica un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu.

Paredzams, ka nākamā gada pirmajā ceturksnī varētu notikt viņu revanša cīņa.

Pagājušā nedēļas nogalē Usiks apmeklēja sava drauga Vasīlija Lomačenko cīņu, kurš Ņujorkas "Madison Square Garden" vieglā svara kategorijas cīņā pārliecinoši pieveica Ričardu Kommiju no Ganas.

"FightHype.com" Usikam vaicāja, kā viņš pieveiktu Fjūriju. "Es to paveiktu skaisti. Ar ko es labāk gribētu cīnīties - Džošua vai Fjūriju? Tas nav atkarīgs no manis. Kā vienosimies..." norādīja Usiks. "Protams, vēlos cīnīties par absolūtā čempiona godu. Ar Džošua man tas būtu solis atpakaļ."

Usiks neizslēdz iespēju atgriezties pirmā smagā svara kategorijā, ja izdotos vienoties par cīņu ar pazīstamo meksikāni Saulu "Kanelo" Alvaresu, kurš varētu pacelties uz šo divīziju. Tiesa, ukrainis nevēlas zaudēt čempiona jostas smagsvaros. 

""Kanelo" ir ļoti labs cīkstonis. Man nāktos viņu uzvarēt," sacīja Usiks.  

Usiks smagsvaru kategorijā aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis. Profesionālajā boksā viņam aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu