Merzļikina "Blue Jackets" nenosargā pārsvaru un piedzīvo zaudējumu NHL spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ielaižot trīs vārtus trešajā trešdaļā, zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā trešdien piedzīvoja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 3:4 (3:0, 0:1, 0:3) atzina Vankūveras "Canucks" hokejistu pārākumu.

Šajā mačā "Blue Jackets" vārtus atkal sargāja Merzļikins. Šoreiz latviešu vārtsargs tika galā ar 35 no 39 pretinieku metieniem (89,7%). Pretinieku nometnē sevišķi veiksmīgāku maču neaizvadīja arī slovāku vārtu vīrs Jaroslavs Halāks, kurš atvairīja 20 no 23 "Blue Jackets" metieniem.

Kolumbusas vienība vēl pirms trešā perioda bija vadībā ar rezultātu 3:1, bet noslēdzošajā trešdaļā Merzļikina cietoksnī nonāca trīs no 13 "Canucks" metieniem, kamēr "Blue Jackets" vārtu guvumā nespēja pārvērst nevienu no septiņiem raidījumiem.

"Blue Jackets" rindās šajā mačā vārtus guva Makss Domi, bet Ērika Robinsona kontā šoreiz divas precīzas ripas.

Merzļikinu pa reizei šajā spēlē izdevās pārspēt Eliasam Pītersonam un Vasīlijam Podkolzinam, bet Bo Horvats latvieša sargātajos vārtos raidīja divas ripas.

"Blue Jackets" šobrīd ar 29 punktiem 27 spēlēs ieņem ceturto vietu Metropolitēna divīzijā.

Nākamo spēli Kolumbusa aizvadīs naktī uz piektdienu, plkst. 4.00 viesojoties pie Edmontonas "Oilers" ar līgas rezultatīvākajiem vīriem Leonu Draizaitlu un Konoru Makdeividu ierindā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu