Argentīnas futbola zvaigzne Agvero paziņo par karjeras beigām

CopyDraugiem X Whatsapp
Serhio Agvero
Serhio Agvero Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta komandas "Barcelona" uzbrucējs Serhio Agvero trešdien preses konferencē paziņoja par futbolista karjeras beigām.

Šaubas par karjeras turpināšanu 33 gadus vecajam Argentīnas futbolistam radās pēc sirdsdarbības un elpošanas grūtībām "La Liga" mačā oktobrī.

Tieši problēmas ar sirdsdarbību likušas sportistam izšķirties par šo soli.

Trešdien kopā ar futbolistu preses konferencē bija arī "Barcelona" futbola kluba prezidents Žuans Laporta un komandas biedri.

33 gadus vecais futbolists jūlijā pievienojās Barselonas vienībai, pēc palīdzēšanas Argentīnai uzvarēt "Copa America" pārnākot no Anglijas superkluba Mančestras "City".

Tieši pirms maiņas viņš saslima ar Covid-19 un 30. oktobrī tika steidzami nogādāts slimnīcā ar elpošanas problēmām, kas radās Spānijas čempionāta spēlē ar "Alaves".

Pēc novembrī veiktajām pārbaudēm tika paziņots, Argentīnas futbolists vēl vismaz trīs mēnešus nevarēs palīdzēt komandai.

Serhio Agvero
Serhio Agvero Foto: AFP/SCANPIX

Agvero atstāja Mančestras "City" kā komandas visu laiku labākais vārtu guvēju, 260 reizes iekarojot pretinieku vārtus. Viņa kontā ir arī visvairāk gūto vārtu viena kluba rindās premjerlīgā - 184 vārti 275 spēlēs.

Barselonas kluba rindās uzbrucējs devās laukumā piecās cīņās, tajās spēlējot kopā 166 minūtes un gūstot vienus vārtus 1:2 zaudējumā pret Madrides "Real".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu