Video ⟩ Strēlnieks gūst deviņus punktus Eirolīgas spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Lino Žemgulio

Latvijas basketbolists Jānis Strēlnieks piektdien guva deviņus punktus ULEB Eirolīgas 16. kārtas spēlē, viņa pārstāvētajai Kauņas "Žalgiris" komandai piedzīvojot zaudējumu.

Lietuvas klubs viesos ar rezultātu 53:66 (12:13, 11:13, 19:16, 11:24) atzina Kazaņas "Unics" pārākumu.

Strēlnieks 20 minūtēs un 19 sekundēs realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un savu vienīgo "sodiņu". Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes un sakrāja 11 efektivitātes koeficienta punktus.

Viņš un Mareks Blaževičs ar deviņiem gūtiem punktiem bija rezultatīvākie "Žalgiris" rindās, bet produktīvākais bija Džošs Nebo, kurš guva septiņus punktus un izcīnīja septiņas bumbas zem groziem.

"Unics" sastāvā ar 20 punktiem atzīmējās Mario Hezonja, 11 punktus guva un deviņas atlēkušās bumbas izcīnīja Tonijs Džekiri, tāpat 11 punkti bija Aizijam Kenānam, bet deviņi punkti un desmit rezultatīvas piespēles bija Lorenso Braunam.

"Žalgiris" ar trīs uzvarām 16 mačos joprojām ir pēdējā starp 18 komandām, bet "Unics" basketbolistiem desmit panākumi dod ceturto pozīciju.

Arī šosezon Eirolīgā ir pārstāvētas desmit valstis ar 18 komandām, kas ir tikpat, cik iepriekšējā sezonā. Komandas aizvadīs divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā. Eirolīgas čempione tiks noskaidrota Berlīnē, kur notiks finālčetrinieka turnīrs.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Stambulas "Anadolu Efes", kas finālā pieveica "Barcelona".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu