Vairākās NBA komandās konstatēts Covid-19 uzliesmojums (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vēl pieciem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Klīvlendas "Cavaliers" spēlētājiem konstatēta inficēšanās ar Covid-19, kamēr līga lēmusi atcelt vairākas spēles, vēsta ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

Viens no pieciem inficētajiem esot Džerets Alens, kurš aizvada lielisku sezonu. Covid-19 protokola dēļ šobrīd nevar spēlēt arī Evans Moblijs un Īzaks Okoro.

"Cavaliers" izcīnījusi sešas uzvaras pēc kārtas un svētdien tai būtu jātiekas ar Atlantas "Hawks", taču kā ziņo Vodžnarovskis, līga lēmusi maču atcelt. Arī pretinieku sastāvu ietekmējis Covid-19, jo protokols liedz spēlēt arī Trejam Jangam.

Covid-19 pamatīgi ietekmējis arī Bruklinas "Nets" komandu, kurai nav pieejami desmit spēlētāji. Šī iemesla dēļ atcelta svētdien paredzētā spēle ar Denveras "Nuggets" un arī otrdien plānotais mačs ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Vašingtonas "Wizards".

Tikmēr ESPN žurnālists Tims Makmahons ziņo, ka Covid-19 protokolā ievietots arī Kristapa Porziņģa komandas biedrs Džošs Grīns. Dalasas "Mavericks" komandai šī iemesla dēļ šobrīd nevar palīdzēt arī Redžijs Baloks. Svētdien dalasiešiem jātiekas ar Minesotas "Timberwolves", bet pagaidām šis mačs nav atcelts.

Tāpat Covid-19 skāris arī Filadelfijas "76ers". "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija vēsta, ka Covid-19 protokolā ievietoti arī Andrē Dramonds un Šeiks Miltons, pievienojoties komandas biedram Džordžam Njangam. "76ers" svētdien paredzētais mačs ar Ņūorleānas "Pelicans" ir atcelts, tāpat kā pirmdien gaidāmā Orlando "Magic" un Toronto "Raptors" tikšanās.

Covid-19 uzliesmojumi piemeklējuši arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) un Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu