Video Porziņģis iedzīvojas savainojumā "Mavericks" komandas zaudējumā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Savainojuma dēļ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēli priekšlaicīgi naktī uz pirmdienu pēc Latvijas laika noslēdza Kristaps Porziņģis, bet viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu.

"Mavericks" basketbolisti ar rezultātu 105:111 piekāpās Minesotas "Timberwolves" komandai, piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Porziņģis pēdas sāpju dēļ atstāja spēles laukumu trešajā ceturtdaļā un tajā vairs neatgriezās. Līdz tam viņš bija nospēlējis 23:09 minūtes, kurās guva 13 punktus (1p. 9/9, 2p. 2/7, 3p. 0/2), savācis trīs atlēkušās bumbas zem groziem, veicis vienu piespēli, pārtvēris vienu bumbu, bloķējis vienu metienu un reizi pārkāpis noteikumus. Spēli viņš pabeidza +/- rādītāju +10.

Porziņģis realizēja vien 22,2% metienus no spēles.

Ceturto spēli pēc kārtas potītes traumas dēļ izlaida Dalasas līderis Luka Dončičs.

Rezultatīvākais spēlētājs "Mavericks" rindās bija Tims Hārdavejs juniors, kurš iemeta 28 punktus, Dorians Finijs-Smits atzīmējās ar 23 punktiem, bet 18 punkti un 11 rezultatīvas piespēles Džeilenam Bransonam.

Tikmēr "Timberwolves" sastāvā Karls Entonijs Taunss guva 24 punktus, bet par diviem mazāk iemeta Diandželo Rasels.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs naktī uz trešdienu, kad atkārtoti Dalasā tiksies "Timberwolves" vienību.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" noslīdējusi uz devīto pozīciju, priekšā aizlaižot tieši "Timberwolves". Dalasa 29 mačos šosezon guvusi 14 uzvaras.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu