Usika revanša cīņa pret Džošua varētu nenotikt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Nepārspētā ukraiņu boksera Oleksandra Usika menedžeris Aleksandrs Krasjuks izteicies, ka viņa pārstāvja revanša cīņa pret britu Entoniju Džošua varētu nenotikt. 

Usiks septembrī vairāk nekā 60 000 skatītāju klātbūtnē Londonā premjerlīgas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā pēc punktiem 12 raundu cīņā pieveica Džošua, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Pēc cīņas Džošua komanda aktivizēja līgumā esošo punktu par revanša cīņas aizvadīšanu. 

"Man šobrīd nav jaunu ziņu, ar kurām varētu dalīties. Mēs strādājam gan pie iespējamās cīņas ar Taisonu Fjūriju, gan Džošua. Lēmuma pieņemšanas termiņš ir Jaunais gads. Vai Džošua vēlas atteikties no revanša? Runa nav par to, ko vēlas viņš. Ir daudzi nosacījumi, un katrs no tiem ir jāizpilda. Tā ir ļoti sarežģīta kombinācija, bet mēs strādājam, lai tā kļūtu reāla. Usikam ir arī iespēja atteikties no pienākuma aizvadīt revanšu," "Xsport.ua" citēts Krasjuks. 

Iepriekš "Sky Sports" vēstīja, ka abu bokseru otrā cīņa varētu notikt Lielbritānijā, Ukrainā vai Vidējos Austrumos.

Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem uzvarēja latvieti Mairi Briedi.

32 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu