Rīgas "Dinamo" aizmaina aizsargu Gormliju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Brendons Gormlijs
Brendons Gormlijs Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" aizmainījusi Brendonu Gormliju uz Jaroslavļas "Lokomotiv", informē KHL.

Apmaiņā pret 29 gadus veco kanādiešu aizsargu Rīgas komanda ieguvusi naudas kompensāciju.

Rīgas "Dinamo" rindās Gormlijs aizvadīja 26 spēles, kurās guva vienus vārtus un desmit reizes asistēja vārtu gūšanā, kā arī sakrāja negatīvu lietderības koeficientu -10.

Pēdējās četras sezonas Gormlijs spēlēja Eiropā, pēdējā no tām pārstāvot Vācijas augstākās līgas (DEL) komandu Štraubingas "Tigers". Kanādietis iepriekšējā sezonā laukumā devās 37 spēlēs, kurās guva trīs vārtus un atdeva 17 rezultatīvas piespēles.

Pirms tam viņš trīs sezonas spēlēja Zviedrijā, pārstāvot Gēteborgas "Frolunda" un "Mora" komandas, kā arī Somijā Turku TPS sastāvā.

2010.gada NHL draftā Gormliju ar augsto 13.numuru izraudzījās Fīniksas "Coyotes" (vēlāk - Arizonas "Coyotes") komanda. 2014.gada 10.martā viņš "Coyotes" sastāvā piedzīvoja debiju pasaulē spēcīgākajā līgā.

Tāpat viņš 2017.gadā ar Kanādas izlasi izcīnīja Špenglera kausu, bet 2012.gadā ieguva Kanādas junioru līgas prestižāko balvu - Memoriālo kausu un tajā pašā gadā kopā ar Kanādas izlasi pasaules U-20 čempionātā izcīnīja bronzas medaļu, tiekot atzīts par turnīra labāko aizsargu.

Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 30 punktiem 39 spēlēs ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu