Video ⟩ Dalasa bez Porziņģa un Dončiča revanšējas "Timberwolves"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru bez līderiem Kristapa Porziņģa un Lukas Dončiča Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā trešdien izcīnīja Dalasas "Mavericks" komanda.

"Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 114:102 apspēlēja Minesotas "Timberwolves", tādējādi revanšējoties par zaudējumu divas dienas iepriekš. 

Porziņģis pēdas pirksta traumas dēļ nepabeidza iepriekšējo savstarpējo maču, savukārt Dončičs nav spēlējis kopš 11. decembra potītes savainojuma dēļ. Viņa atgriešanās ierindā varētu notikt nākamajā spēlē. 

Šo spēli izlaida arī cits "Mavericks" pamatpiecinieka spēlētājs Tims Hārdevejs juniors. 

Uzvarētāju labā Džeilens Bransons guva 28 punktus un veicas sešas rezultatīvas piespēles, 19 punkti Dorianam Finijam Smitam, Dvaits Pauels pievienoja 15 punktus, bet ar 12 punktiem un 11 bumbām zem groziem atzīmējās Sterlings Brauns. 

Minesotas labā lieliski spēlēja Karls Entonijs Taunss, kurš guva 26 punktus, izcīnīja 14 bumbas zem groziem un veica septiņas rezultatīvas piespēles, 22 punkti Malikam Bīzlijam.

Kopumā šajā mačā nepiedalījās deviņi spēlētāji, no kuriem trīs pamatsastāva. Viņi visi iekļauti NBA veselības un drošības protokolā. 

Naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika "Mavericks" savā laukumā uzņems NBA čempioni Milvoki "Bucks", kurai Covid-19 protokola dēļ nevar palīdzēt līderis Jannis Adetokunbo. 

Turnīra tabulas Rietumu konferencē "Mavericks" pakāpās uz astotos pozīciju. Pēc 30 aizvadītiem mačiem Dalasas uzvarēto/zaudēto spēļu bilance ir 15/15. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu