NBA pagaidām neplāno apturēt sezonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komisārs Ādams Silvers norādīja, ka pagaidām līgas plānos nav apturēt sezonu saistībā ar pieaugošo Covid-19 gadījumu skaitu.

Atšķirībā no NBA, Nacionālā hokeja līga (NHL) pirmdien paziņoja, ka Ziemassvētku pārtraukumu sāks ātrāk, lai apturētu strauji pieaugošo Covid-19 saslimstību komandās. Pašlaik NBA ir nācies pārcelt tikai piecas spēles un Silvers norādīja, ka NBA nav līdzīgu plānu kā NHL.

"Šobrīd plānos neietilpst apturēt sezonu," teica Silvers. "Protams, esam izskatījuši visus variantus, bet pagaidām nav loģiska pamatojuma, lai apturētu visas spēles. Domāju, ka mums pašlaik vajag iemācīties sadzīvot ar vīrusu."

Vairāki komandu līderi pašlaik nevar spēlēt Covid-19 protokola dēļ, tai skaitā Kevins Durants, Džeimss Hārdens un Jannis Adetokunbo.

NBA svētdien arī komandām nosūtījusi jaunos noteikumus, kuros atļauts pievienot spēlētājus, lai aizstātus tos, kuri atrodas Covid-19 protokolā.

Pašlaik NBA Covid-19 protokolā noteikts, ka spēlētājiem, kuriem ir bijis pozitīvs tests, desmit dienas jāpavada izolācijā vai arī jāuzrāda divi negatīvi PCR testi, kas veikti vairāk nekā ar 24 stundu starpību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu