Briedis pret Opetaiju varētu cīnīties marta izskaņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis.
Mairis Briedis. Foto: Jānis Škapars / TVNET

Latvijas boksera Maira Brieža nākamā cīņa ar austrālieti Džeiju Opetaiju norisināsies marta otrajā pusē Austrālijā, ziņo boksa žurnāla "The Ring" interneta vietne.

Pagaidām cīņas norise paredzēta kādā no diviem iecerētājiem datumiem marta otrajā pusē.

"Dosimies uz Austrāliju. Cik zinām, par šo cīņu ir liela interese. Austrālieši nevar sagaidīt, kad labākais divīzijas bokseris cīnīsies ar neuzvarētu vietējo. Varētu būt jautri," "The Ring" citē Brieža teikto.

Latvijas boksera menedžeris Raimonds Zeps decembra sākumā Latvijas Televīzijas raidījumam "Sporta studija" atklāja, ka, lai arī oficiāla vienošanās par nākamās cīņas norisi vēl nav, Latvijas bokseris tai jau gatavojas.

Briedim nākamā cīņa par pasaules čempiona titula Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) versijā pirmajā smagajā svara kategorijā aizstāvēšanu ar Opetaiju jāaizvada līdz nākamā gada 14.aprīlim.

Opetaija ir aizvadījis 21 cīņu profesionālā boksera karjerā un visās ir uzvarējis, taču gandrīz visas cīņas notika Austrālijā. Viņam pieder divas otrā līmeņa jostas - WBO "Global" čempiona tituls un IBF Āzijas un Okeānijas čempiona tituls.

Briedis pēc vairāk nekā gada pārtraukuma oktobrī aizvadīja cīņu pret vācieti Arturu Mannu, kurā trešajā raundā ar tehnisko nokautu bija pārāks.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 29 uzvaras, no kurām 20 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu