Uldriķis izveido momentu, pēc kura komandas biedrs gūst vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Uldriķis (no labās) svin vārtu guvumu kopā ar komandas biedriem.
Roberts Uldriķis (no labās) svin vārtu guvumu kopā ar komandas biedriem. Foto: https://www.facebook.com/sccambuur

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis trešdien demonstrēja aktīvu sniegumu Nīderlandes čempionāta spēlē, viņa pārstāvētajai Leivārdenas "Cambuur" komandai cīnoties neizšķirti.

"Cambuur" 18.kārtas spēlē viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Almelo "Heracles" komandu.

Uldriķis maču sāka starta vienpadsmitniekā un 25.minūtē parūpējās par pirmo bīstamo momentu mačā, atmuguriski ar galvu sitot bumbu vārtu taisnstūrī, taču pretinieku vārtsargs bija uzdevumu augstumos.

Otrajā puslaikā, 59.minūtē, Uldriķis pie soda laukuma robežas palīdzēja noturēt bumbu "Cambuur" komandai un pāradresēja to Nikam Dūdemanam, pēc kura piespēles Mihaels Breijs guva vārtus.

13 minūtes pirms pamatlaika beigām Orestis Kijmurdzoglu bija pirmais pie viesus vārtsarga atsistās bumbas un panāca 1:1.

Uldriķis laukumā bija visas 90 minūtes. Viņš Nīderlandes augstākajā līgā laukumā devies 11 mačos un guvis piecus vārtus, četrus no tiem pēdējās sešās cīņās.

"Cambuur" Nīderlandes virslīgā ar 28 punktiem 18 spēlēs ieņem astoto vietu 18 komandu konkurencē. Nākamo spēli "Cambuur" aizvadīs janvāra vidū.

Latviešu uzbrucējs Nīderlandes "Eredivisie" čempionātā debitēja oktobra sākumā, kad arī nāca uz maiņu un guva vārtus. 23 gadus vecais Latvijas izlases spēlētājs ir parakstījis līgumu uz nākamajām divām sezonām ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu