Video ⟩ Somijā pirms KHL spēles Baltkrievijas himnas vietā atskaņo citas valsts himnu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien Helsinkos pirms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēles, kurā tikās "Jokerit" un Minskas "Dinamo", Baltkrievijas himnas vietā tika atskaņota citas valsts himna.

Baltkrievijas himna arēnā netika atskaņota. Tās vietā skanēja Klusajā okeānā esošās salu valsts (Palau) himna, teiks KHL paziņojumā.

"KHL spēlēs valstu himnu neizpildīšana ir KHL nolikuma 52. panta 1. punkta pārkāpums. Līga šo situāciju detalizēti izmeklēs un lēmumu pieņems saskaņā ar KHL Disciplināro reglamentu," vēsta KHL preses dienests.

"Diemžēl, tas bija pilnībā nepieņemami. Man šīs tikšanās sākums nepatika. Radās sajūta, ka pret mūsu komandu nav nekādas cieņas. Nekavējoties vērsāmies pie tiesnešiem, gribēju komandu aizvest no laukuma. Tomēr nolēmām turpināt. Mēs vēlamies, lai izmeklēšana noritētu visaugstākajā līmenī un līga tiktu galā ar šo incidentu," Baltkrievijas medijos citēts Minskas "Dinamo" galvenais treneris Kreigs Vudkrofts. 

"Ieradāmies Somijā, lai aizvadītu spēli. Lai arī pats spēles sākums bija pilnībā nepieņemams, mūs tas neizsita no sliedēm. Manā skatījumā - laukumā tikās divas līdzvērtīgas komandas. Diemžēl, ne viss izdevās tā, kā bijām plānojuši, bet vienu punktu ieguvām," teica Kanādas speciālists.  

Uzvaru ar 2:1 papildlaikā izcīnīja "Jokerit" hokejisti. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu